VIDEO Tatjana Jurić o ljubavnom životu: Ne snalazim se u ovim modernim vezama

Foto: Julien Duval

"DVADESETE su bile poslovno puno intenzivnije, onda se dogodio život, tu je bila i skrb o članu obitelji... A sad nekako, kako su se stvari očistile i stabilizirale, možeš ukrasti više vremena za sebe", kaže nam 37-godišnja voditeljica Tatjana Jurić te priznaje da će, unatoč festivalskom početku sezone, ostatak slobodnog ljeta provesti nešto mirnije. 

Naime, nekoliko dana odmora iskoristila je za odlazak na festival SeaStar u Umagu, a da ih je dobro iskoristila, dokazuje činjenica da joj je nakon druge večeri mobilna aplikacija pokazala da je isplesala čak 9,5 kilometara.

"Volim svoje slobodno vrijeme uvijek provoditi u krugu dragih ljudi, obitelji... Pobjegnemo u Skradin, u tatinu kućicu, onda s nećakinjama ispunjavam svoje obaveze tete", priznaje Tatjana, a na naše pitanje o novostima u ljubavnom životu, iskreno odgovara: "Kad postoji obaveza dečka, onda je shvaćam uz puno odgovornosti. Ako me pitaš imam li trenutno tu obavezu, nemam je. Ali kad je budem imala, onda je želim imati. Ne želim obavezu bez obaveze."

Pročitajte više