VIDEO Upoznajte novog Najzanimljivijeg čovjeka na svijetu

Screenshot: YouTube

NAKON što se Najzanimljiviji čovjek na svijetu u 77. godini umirovio, njegovo mjesto ambasadora Heinekenova Dos Esquis brenda preuzeo je novi glumac.

Jonathana Goldsmitha zamijenio je 41-godišnji Augustin Legrand, francuski glumac koji bi brendu trebao udahnuti dašak suvremenog čovjeka.

Dos Esquis je inače Heinekenov brand piva s meksičkim imenom i nasljeđem, a po prvi puta u povijesti brenda, francuski glumac izrazio se na španjolskom jeziku. 

Goldsmithove avanture na internetu su postalo dobro poznate, a Legrand bi trebao u maniri Jamesa Bonda biti smjeliji i hrabriji, a u tome mu pomaže i činjenica da je 36 godina mlađi od prethodnika (iako zapravo dosta nalikuju).

"Novi najzanimljiviji muškarac je suvremeni čovjek i na prvi pogled je snalažljiv, grub i prevrtljiv, te svestran baš kao što od Najzanimljivijeg čovjeka i očekujemo", najavili su iz brenda dodavši kako će ga u sljedećih nekoliko tjedana publika upoznati na jedinstven interaktivan način. 

U kampanju će tako uključiti i društvene mreže poput Snapchata, a u kojem smjeru se kreću vidljivo je već iz prvog reklamnog videa koji možete pogledati ispod. 

Evo i kompilacije starog Najzanimljivijeg čovjeka na svijetu.

Pročitajte više