Video: Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oduševio ganganjem

HUMANITARNA  večer Imotske krajine "Imota u Lisinskom" održana je sinoć u prepunoj Koncertnoj dvorani.  Imoćani, njihovi gosti i prijatelji Imotskog i Imotske krajine uživali su u dvosatnom programu uz domaćine Vedrana Mlikotu, Gorana Navojca,  Ivu Gregurevića, Filipa Radoša i Danka Ljuštine. 

Bandiću iz prvog reda pljeskali Tuđman i Primorac

Kako i priliči, program je počeo gangom, guslama i tradicionalnim plesovima.  Gangu je, ponesen dobrom atmosferom,  zapjevao i Milan Bandić. Iz prvog reda pljeskali su mu Miroslav Tuđman i Dragan Primorac. Možda ne misle da bi bio dobar predsjednik, ali im se sviđa kako pjeva. Pjevale su i  poznate estradne zvijezde, među kojima Lana Jurčević i Jole. Miroslav Škoro je od silnog oduševljenja izjavio da on zapravo nije Slavonac nego Imoćanin.

Program je završio spektakularnim nastupom najboljeg amaterskog puhačkog orkestra u Hrvatskoj, HPO Gradske glazbe Imotski. Osim pjesme i plesa, organizatori su pripremili i gastronomsko iznenađenje. Na domjenku gostima ponudili autohtone imotske specijalitetima, pršut, sir, vino i slavne imotske torte i nezaobilaznu rakiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.