Višnjić objavio fotku sa slavnom ljepoticom i prisjetio se holivudskih početaka

Foto: Instagram

DA JE naš Goran Višnjić sad već svjetska zvijezda i druži se s holivudskom elitom nije nova vijest, no on se odlučio prisjetiti svojih početaka i na Instagramu objavio fotku sa svojih početaka na kojoj pozira sa Sandrom Bullock. 

Gorana i Sandru kamera je, čini se, uhvatila u razgovoru, a golemi osmjeh na njegovom licu govori sve. 

"Prije mnogo vremena u dalekoj galaksiji... Premijera Magije sa Sandrom Bullock. Još uvijek se cerim kao majmun. Još uvijek uživam u ovoj ludoj vožnji koju zovemo život", napisao je on, a spomenuo je i glumca Griffina Dunnea s kojim je također surađivao na ovom filmu: "Ti si jedan od nekoliko ljudi u mom životu koji su na mene utjecali divan i dubok način. Upoznati te i raditi s tobom je poklon na kojem ću zauvijek biti zahvalan."

Mnogi su mu fanovi oduševljeno pisali kako još uvijek obožavaju film u kojem se Nicole Kidman zaljubi u Gorana Višnjića pa stvari krenu naopako, dok su se neki iznenadili jer nisu znali da se i Goran pojavljuje u njemu. Sudeći po komentarima, mnogi su Goranovi obožavatelji odlučili ponoviti lektiru i ponovo pogledati film koji je izašao prije točno 21 godinu. 

Pročitajte više