Višnjića zovu u američki "zvjezdani" reality show

PRIVATNE turbulencije rezultiraju naslovnicama, a one pojačanim interesom za neke medijske ličnosti. Nakon što je Donald Trump pokazao zanimanje za problematični trojac Britney-Lindsay-Paris, producenti realityja "I'm Celebrity, get me out of here" zainteresirani su za Gorana Višnjića, jer je izvanbračnim djetetom u Šibeniku došao na naslovnice pa je odjednom postao dobar odabir za brojne projekte.

Svake godine od rujna američki TV gledatelji uživaju u dogodovštinama poznatih osoba koje se pokušavaju snaći u australskoj džungli, a nova bi sezona, pišu američki mediji, u takvom ozračju mogla prikazati i našeg Gorana Višnjića. Producenti emisije "I'm Celebrity, get me out of here" zainteresirani su za glumca pa su mu javno uputili i poziv.

Goran Višnjić nedavno je napustio "Hitnu službu" koja ga je proslavila u SAD-u, izjavivši kako se u budućnosti želi posvetiti filmskoj karijeri. Iako se dokazao kao televizijski glumac, na velikom platnu još nije pobudio veće zanimanje kritike i publike, pa  njegova najbolja i najpoznatija filmska ostvarenja i dalje dolaze iz Hrvatske. Glumac se još nije očitovao o sudjelovanju u popularnom realityju, no upućeni tvrde kako bi mu itekako koristio, obzirom da je iznimno popularan s obje strane Atlantika.

D.K.

Pročitajte više