Vivienne Westwood se izlanula: Kate Moss kreirat će sama svoju vjenčanicu



KATE MOSS jedna je od najuspješnijih svjetskih manekenki i može zaista birati dizajnera koji bi joj napravio vjenčanicu. No, Kate neće nositi skupu firmiranu haljinu, već će vjenčanicu za vjenčanje s Jamiejem Hinceom dizajnirati sama. Već se okušala u ulozi dizajnerice i ide joj sjajno, barem ako je suditi po onome što je doneavno radila za Topshop. O ideji da sama kreira svoju vjenčanicu, izlanula se njezina bliska prijateljica, ekscentrična dizjanerica Vivienne Westwood.

"Neću joj ja raditi haljinu, mislim da će to napraviti ona sama. Zna sve o modi i zna s odjećom, ne treba joj moja pomoć. Kate je prava prijateljica, znam je godinama i stvarno sam jako sretna zbog nje", izjavila je Vivienne. Kate i Jamie ovo ljeto će okruniti brakom tri i pol godine dugu vezu.

Tada se manekenka našalila kako je ona Kate čije će vjenčanje biti britansko vjenčanje godine. Naravno, odnosilo se to na skorašnju svadbu Kate Midlleton i princa Williama. Da podsjetimo, Jamie je lijepu Kate zaprosio u krevetu, antiknim prstenom. Ovo su njezine druge zaruke, prvi put zaručena je bila 2007. godine, za Petea Dohertyja. Zaruke su na kraju propale, a otad je Kate sretno zaljubljena u Jamieja.

Pročitajte više