Vjenčanje iz snova Nives Celzijus i Dine Drpića

PREMDA su nas proteklih mjeseci zabavljali prvenstveno skandalima i pikanterijama iz svog života, čiji su akteri bili i mnogi nogometaši Dinama, Dino Drpić i Nives Celzijus konačno su se vjenčali, te tako pokazali zlobnicima kako njihova ljubav može pobjediti sve nedaće.

Sudbonosno "da" mladi par je izgovorio u Las Vegasu, kako je i najavljivano. Playboyeva zečica i nogometaš Dinama u Las Vegas su stigli iz Los Angelesa, gdje su proveli dva nezaboravna dana.

Za svjedoke su uzeli dvoje nepoznatih ljudi iz Las Vegasa, koji su već bili svjedoci mnogima. Presretna Nives otkrila je za 24 sata kako su umalo zakasnili na svoje vjenčanje jer su se zadržali u hotelu MGM Grand.

"Nisam imala crnu vjenčanicu, već dugu haljinu dizajnerice Nataše Kos leopardova uzorka i dubokog dekoltea. Nismo se posebno spremali, nismo imali vremena, uspjela sam nabaciti samo malo šminke na lice, na brzinu, i otrčati kod matičara." - rekla je Nives.

Iako još nije uzela prezime Drpić, planira to učiniti po svjetovnom vjenčanju, koje će se održati u Hrvatskoj.

"Bitno mi je da smo zajedno i da se volimo. O bebi ne želim govoriti, ali neću raditi do kraja godine pa zaključite." - dodala je Nives, te na taj način potaknula pobudila sumnju oko očekivanja prinove u njihovom zajedničkom životu.

Pročitajte više