Vlatka Pokos nastupit će u Areni Zagreb

Foto: Instagram

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos vraća se na glazbenu scenu, kako je najavila na Instagramu. "Vidimo se 9. veljače u Areni Zagreb na Megadance Partyju 2024.", napisala je na društvenim mrežama.

Uz nju će nastupiti i Electro Team, Denis & Denis, Ella, Sandi Cenov, Albina, Senna M, Tara ex. Karma, Battifiaca, Ivana Banfić, Mirjana ex. Mandi, Gracia, Šajeta, Emilia, Meri Andraković, Minea, Alka Vuica, Neno Belan, Colonia, Franka Batelić, Tony Cetinski...

Okupljanje hrvatske dance scene

Prema riječima organizatora, udruge Ideje Vrijedne Širenja, riječ je o festivalsko-memorijalnom glazbenom događaju koji vraća duh diskoteka 90-ih, kad je dance glazba hrvatskih autora živjela svoje najbolje dane.

"Odabirom najvećih glazbenih hitova na koje smo plesali u klubovima na kontinentu i obali, uz nastupe uživo nekih od najvećih imena domaće glazbene scene, Arena Zagreb će na jednu noć postati najveća diskoteka u Hrvatskoj", poručili su.

"Memorijalno ćemo se prisjetiti i onih koji više nisu među nama, ali njihovi hitovi itekako jesu. Za očekivati je da bi se na podiju zajedno mogle naći tri generacije: djed - tata - unuk. Jer sigurno neće biti hita kojemu barem refren nećete zapjevati", stoji na službenoj internetskoj stranici.

Pročitajte više