Vlatka Pokos: Svi moji bivši su trčali za mnom i htjeli me natrag

VLATKA POKOS, voditeljica i pjevačica koja je u posljednje vrijeme bila velika meta medija, prvenstveno zbog neugodnog razvoda s Josipom Radeljakom, ali i kratkotrajne veze s Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem koji ju je iskoristio radi samopromocije otkrila je ekskluzivno za Index da se vraća na televizijske ekrane, točnije, od sljedećeg tjedna ćemo je moći gledati kao komentatoricu u emisiji "IN magazin".

"Kada čovjek želi nešto i kada radi na tome, mora se nešto dogoditi"

"Kao komentatorica sam dobra, draga i nikoga ne vrijeđam. Zajedno sa svojom kolegicom Nikolinom Pišek komentiram društvena događanja i pojave. Nemam dlake na jeziku, ali se trudim da nikoga ne povrijedim i uvrijedim. Iako nisam zlonamjerna i zla, nadam se da ću biti zanimljiva. Osim toga snimam novi album i baš sam poslala pjesmu 'Dlanom o dlan' na Hrvatski radijski festival. Kada čovjek želi nešto i kada radi na tome mora se nešto dogoditi", otkrila nam je Vlatka koja se, kako kaže, danas osjeća bolje nego ikada, slobodna je i dobro joj ide na poslovnom planu usprkos recesiji. "Soliram i baš mi je super. Nije nikakvo prenemaganje, ali ja se osjećam kao osoba i žena u potpunosti", rekla je 38-godišnja Vlatka.

"Jako cijenim svoju slobodu i svaki muškarac koji želi sa mnom ozbiljnu vezu mora prvo poštivati mene, moj život i moj posao"

"Najbolji znak da ste sazreli u punom smislu te riječi je kada osjetite da ste sretni i zadovoljni usprkos tome što nemate partnera pokraj sebe. To ne znači da ja ne želim obitelj i djecu, naravno da želim, ali takve stvari se događaju spontano i onda kada to najmanje očekujete", priznala nam je Vlatka koja dodaje kako su njezin život obilježila samo tri muškarca. "Ne mogu vam otkriti koja, ali sve ostalo je od početka bilo osuđeno na propast. Bez imalo prepotencije isto tako tvrdim da su svi moji muškarci nakon prekida trčali za mnom i htjeli mi se vratiti", kroz smijeh nam je otkrila Vlatka koja priznaje kako je vrlo zahtjevna kada su muškarci u pitanju.


"Vrlo sam zahtjevna žena i imam vrlo visoke kriterije kada je riječ o traženju idealnog partnera. Jako me teško osvojiti i još teže zadržati. Jako cijenim svoju slobodu i svaki muškarac koji želi sa mnom ozbiljnu vezu mora prvo poštivati mene, moj život i moj posao, čega u današnje vrijeme nema", otkrila je Vlatka koja smatra kako je dosad najveće uspjehe nizala dok je bila slobodna jer kako i sama kaže, muškarci su je uglavnom sputavali u ostvarenju nekih uspjeha u karijeri.

"Nikada nisam skrivala vezu s njim pa ne razumijem zašto bih to sada radila?"

Iako je u posljednje vrijeme povezuju s bivšim dečkom Željkom Radolfijem, Vlatka strogo demantira takve navode i kaže kako je ta ljubavna veza odavno završila. "Bedastoće! Nikada nisam skrivala vezu s njim pa ne razumijem zašto bih to sada radila? Ta veza odavno ne postoji, ali mi smo ostali u korektnim odnosima. Ne znam koliko je to sada pravo prijateljstvo, ali neka vrsta sigurno je. Najbitnije je to da podržavamo jedno drugo što je i razlog mog dolaska na otvorenje njegova fitness centra", priznaje Vlatka koja je bila u centru pažnje na otvorenju teretane i prvog hrvatskog indoor paint ball centra u Zagrebu "Core GYM" čiji su ponosni vlasnici Vlatkin bivši, Željko Radolfi, i glumac Mario Mlinarić.



"Željko je prema meni uvijek bio drag i korektan. Jedini razlog zbog kojega sam došla je taj da ga podržim s obzirom da sam dosta medijski eksponirana. Kad dođe pravi sigurna sam da će kao i dosada cijelo pučanstvo saznati jer nema smisla nešto skrivati i biti licemjeran. Uostalom kad sam zaljubljena na meni se to vidi jer sam obično jako sretna", priznaje Vlatka koja je oduševljena idejom Mlinarića i Radolfija jer su napravili nešto što smo do sada imali priliku vidjeti samo na filmu.

"Sigurna sam da će prvenstveno privući muškarce"

"Cjelokupni projekt je jako interesantan i zanimljiv. Potpuno je drukčije nego u klasičnim teretanama. Baš je namijenjeno borilačkim vještinama i vrlo žestokom, surovom vježbanju. Sigurna sam da će prvenstveno privući muškarce, ali i djevojke koje vole agresivnije treninge i udaranje po boksačkoj vreći", rekla je voditeljica koja se zabavljala u društvu pjevačice Ivane Marić, novopečenog kuma teretane Stipe Drviša, bivših Big Brother stanara Marka Deše i Monike Bukovac, bivšeg plivača Gordana Kožulja i mnogih drugih.

Ana Matan
Foto: Cropix/Goran Mehkek

Pročitajte više