Vraća se Victoria’s Secret revija, brojna slavna imena podržala brend na gala večeri

Foto: EPA/Profimedia

NAKON četverogodišnje pauze vraća se godišnja revija Victoria's Secreta. 

Brend je sinoć u New Yorku otkrio kako će izgledati nova verzija njihove najpoznatije revije. Revija se sada zove Victoria’s Secret World Tour revija, a zamišljena je tako da uključuje rad dizajnerica iz različitih dijelova svijeta, različitih vjeroispovijesti, veličina tijela i boje kože. Nova revija bit će prikazana u obliku filma na Amazon Primeu 26. rujna. Prema pisanju stranih medija, revija će biti prikazana kao dokumentarac koji će spojiti modu, film, kulturu i glazbu.

Sinoć su tako na gala večer u New Yorku stigle najpoznatije manekenke svijeta uključujući Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Naomi Campbell, Adrianu Limu i Candice Swanepoel. Došle su podržati novu viziju brenda, a stigle su u zanimljivim modnim kombinacijama.

Revija ukinuta 2019. zbog niza skandala

Podsjećamo, revija modnog brenda Victoria's Secret ukinuta je 2019. godine zbog niza skandala koji su se pripisivali čelnicima kompanije. U javnost su tada dospjele informacije da je prvi čovjek brenda Les Wexner bio u kontaktu sa seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom.

Godine 2020. drama se nastavila kada je New York Times optužio bivšeg glavnog direktora kompanije Edwarda Razeka za "mizoginiju, maltretiranja i uznemiravanja" unutar kompanije.

Revija je postala predmet kritika, a mnogi su je opisivali kao "seksistički show". Kritike su se nizale i kada je direktor marketinga Edward G. Razek za Vogue izjavio da plus size modeli ne mogu sudjelovati na reviji, kojoj je s vremenom pala i gledanost. Počele su se nizati i brojne optužbe manekenki koje su radile za modnu kuću.

>>Vraća se modna revija Victoria's Secreta, ljudi nezadovoljni: "Svi znamo tajnu"

Pročitajte više