Video intervju - Vratila se Franka Batelić: Strah me planirati budućnost

MLADA pjevačica na školovanju u SAD-u Franka Batelić vratila se u domovinu za blagdane i otkrila svoje dojmove o Americi, Berkleeju, gdje će za Novu godinu te što planira u budućnosti.

"Na faksu sam po 12 sati na dan. Moje žaljenje na Ameriku je bila moja faza polu-depresije, sad je sve super. Zapravo nisam razočarana Amerikom koliko Amerikancima, tom nekom površnošću, to silno smijanje... Ostalo je bajka", ispričala je Franka. Na pitanje o dečku Luki Tomašu iz grupe "Kinoklub" Franka je stidljivo priznala da joj nedostaje, ali nije htjela o detaljima.

"Ne znam gdje ću za Novu godinu. Božić sam provela tradicionalno s obitelji, s puno hrane i puno pića", otkrila je 19-godišnja pjevačica te priznala da dečki u SAD-u nisu na nju ostavili poseban dojam jer su jako koncentrirani na fakultet. Kaže da je u Hrvatsku došla prvenstveno da završi novi album te odmah poslije Nove godine ulazi u studio s Borisom Đurđevićem. Nakon usporedbi s Rihannom na pjesmi "On Fire", Franka ima nove profesionalne uzore: "U zadnje vrijeme sam opčinjena sa švedskom kantautoricom Robyn i voljela bih jednog dana biti kao ona".

Po čemu Franka pamti 2011. godinu i što planira pri povratku iz Amerike pogledajte u videu.

Pročitajte više