Vučić igrao biljar s Orbanom, pokušao izvesti trik i osramotio se

Screenshot: Twitter

MAĐARSKI premijer Viktor Orbán i njegov ministar vanjskih poslova Péter Szijjártó u subotu su se u Beogradu sastali s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Prijateljstva se dugo i pažljivo grade, učvršćuju se i jačaju u teškim vremenima, a ona prava su dragocjena baš zato što su izuzetno rijetka, pogotovo u politici i naročito u današnje vrijeme", napisao je Vučić uz nekoliko fotografija na svom Instagramu. Vučić je ustvrdio da je s Orbánom i Szijjártóm razgovarao "o razvoju geopolitičke situacije, procjenama, planovima, novim projektima i suradnji te o budućnosti".

"Uvijek odgovorno, ozbiljno, iskreno, uz poštovanje i povjerenje" dodao je Vučić. Orbán je u Beograd stigao iz Bruxellesa, gdje je nazočio sastanku Europske komisije.

"Nakon Bruxellesa, dašak svježeg zraka u Beogradu. Odnosi Mađarske i Srbije nikad nisu bili bolji. Hvala ti, Aleksandre Vučiću, za partiju biljara i prijateljstvo", napisao je Orbán na svome Twitteru i objavio fotografiju njega i Vučića za biljarskim stolom.

Vučić pokušao izvesti biljarski trik

Vučić je kasnije na svome Instagram profilu napisao da je sastanak njega i Orbána trajao tri i pol sata te da su na njemu pretresli sva strateška pitanja suradnje Srbije i Mađarske.

"Ponosan na prijateljstvo Srba i Mađara i zahvalan Viktoru Orbánu što je uložio mnogo truda i energije da to prijateljstvo bude suštinsko i iskreno", dodao je srpski predsjednik, a kako je rekao, biljar su odigrali nakon sastanka.

Na društvenim se mrežama pojavio i video s te navodne partije biljara između Orbána i Vučića u kojem se može vidjeti da je Vučić u jednom trenutku štap stavio iza leđa, zasjeo na stol te tako pokušao plavu kuglu pospremiti u rupu. No promašio je.

Pročitajte više