Whoopi Goldberg prozvala Georgea Busha pi...m

PRED nove izbore za američkog predsjednika hollywoodski glumci podržavaju svog kandidata i oštro napadaju onog drugog. Popularna komičarka odlučila se za vulgarnu varijantu.

Mnoge filmske zvijezde ranije su prijetile da će se iseliti iz Amerike ako Bush postane predsjednik, a sada daju punu podršku njegovom protivniku Johnu Kerryu.

Maryl Streep i legendarni Paul Newman, uz članove benda Jona Bona Jovija, uspjeli su u New Yorku skupiti čak 7.5 milijuna dolara za demokratskog kandidata, a Whoopi je tom prilikom u žargonu nazvala Busha ženskim spolnim organom.

Na to je odmah reagirala tvrtka "Slim Fast" koja je u oglasima za brzo mršavljenje koristila slavnu glumicu i izbacila je iz svojih reklama.

Kako joj je jasno da je u tome imala svoje prste Bushova administracija Whoopi im je odmah uzvratila udarac izjavom kako bi im "bilo bolje da se bave riješavanjem ekonomskih problema nego da smanjuju stanje na njenom bankovnom računu".

Dodala je kako će i dalje govoriti protiv sadašnjeg predsjednika pogrdnim riječima jer je "umjetnica,Amerikanka i posebno komičarka".

Pročitajte više