Will Smith odgovorio na pitanje je li mu Jada naredila da ošamari Chrisa Rocka

Screenshot: YouTube

WILL SMITH je na svom YouTubeu objavio video u kojemu se još jednom ispričao Chrisu Rocku jer ga je ošamario na pozornici tijekom dodjele Oscara. U petominutnom videu Smith je opisao kako se osjeća posljednja tri mjeseca te razjasnio zašto se Rocku nije ispričao iste večeri.

"Obratio sam se Chrisu i rečeno mi je da nije spreman razgovarati, a kada bude, javit će se. Zato ti kažem, Chrise, oprosti. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i ovdje sam kad god si spreman za razgovor", rekao je Smith u videu.

Govoreći o tome zašto se nije ispričao Rocku u svom govoru na dodjeli Oscara za najboljeg glumca, Smith je rekao: "Bio sam zamagljen u tom trenutku. Ništa mi nije bilo jasno."

 

Posebno se ispričao majci i bratu Chrisa Rocka.

"Vidio sam intervju koji je njegova majka napravila. To je jedna od stvari u tom trenutku koje nisam shvatio i o kojima nisam mislio. Mnogi su u tom trenutku povrijeđeni. Zato se želim ispričati Chrisovoj majci; želim se ispričati Chrisovoj obitelji, posebno Tonyju Rocku. Imali smo sjajan odnos. Tony Rock je bio moj čovjek. Ovo je vjerojatno nepopravljivo", rekao je Will.

Odgovorio je na pitanje je li ga Jada natjerala da ošamari glumca

"Jada mi nije ništa rekla. Sam sam to odlučio napraviti", kaže Smith, koji se u videu ispričao i supruzi. 

Podsjetimo, Smith se Rocku ispričao na Instagramu nekoliko dana nakon dodjele Oscara.

"Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagirao sam emotivno", započeo je Smith.

"Želim ti se javno ispričati, Chrise. Nije bilo u redu i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji su gledali diljem svijeta.

Želio bih se ispričati obitelji Williams i mojoj obitelji iz filma King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas. Radit ću na sebi. Iskreno, Will", napisao je Smith tom prilikom.

Pročitajte više