Zaboravite na tange, ovo je prava stvar

IAKO posao Internet novinara ponekad zna neugodno iznenaditi (ne biste vjerovali kakvih sve gadarija ima na webu), sve se to isplati kad jednom u godinu dana naiđete na ovakvu vijest. Zaboravite na tange, ovo je puno bolje.

Iako smo o ovoj novoj modnoj pošasti u Japanu saznali putem e-maila, pretraživanjem Interneta došli smo do jedne američke stranica na kojoj muški diskutanti komentiraju ovu novu seriju japanskih kupaćih kostima.

Oduševljeni Amerikanci jedva čekaju da se ovi, vjerojatno najoskudniji kupaći kostimi koje ste ikad vidjeli, pojave i s one strane Pacifika, na što ćemo mi u Hrvatskoj vjerojatno ipak pričekati neko vrijeme.

No, nadamo se da će se modni trendovi koje, ako je vjerovati fotografijama, prate suludo hrabre japanske djevojke i žene, prije ili kasnije doći do hrvatskih plaža, a do tada ćete se morati zadovoljiti fotografijama prvih kupaćih kostima koji su po količini seksipila uspjeli nadvisiti tange.

Iako su neki komentari jednog sumnjičavog Amerikanca bave mogućnošću da slike nisu izvorne, nego dorađene u nekom od grafičkih programa, mi smo ih ipak odlučili objaviti, pa sami prosudite radi li se o "fakeu" ili "pravoj stvari".

Pročitajte više