Zagorčava im život: Jennifer Aniston i njen suprug zbog susjeda iz pakla završili na sudu

Foto: Wenn/ Instagram

SVATKO tko je barem jednom u životu imao problema sa susjedima zna koliko to može utjecati na kvalitetu života.

Da ni poznati i slavni nisu imuni na te probleme dokaz su Jennifer Aniston i njen suprug Justin Theroux, čiji je sukob sa susjedom toliko eskalirao da su završili na sudu, prenosi New York Post.

Sve je počelo u svibnju ove godine kad je glumac odlučio tužiti njihovog susjeda iz prizemlja Normana Resnicowa zbog "verbalnog zlostavljanja i zastrašivanja".

Norman se nije uplašio, nego mu je uzvratio protutužbom zbog navodnih uvreda te neprekidnog lajanja njihovih pasa zbog kojeg traži da glumac u stanu napravi zvučnu izolaciju.

Theroux s druge strane tvrdi da je Resnicow taj koji stvara buku, a na sud je donio i fotografiju na kojoj susjed u pidžami ometa radnike na njegovom balkonu.

Daily Mail piše da su dvojica susjeda ranije imali dobar odnos, ali da se šezdesetdevetogodišnji Resnicow našao uvrijeđen jer Theroux ne rješava stvari s njim osobno, nego šalje svoje ljude da obave prljavi posao.

Resnicow tvrdi da osim glasnog lajanja pasa glumac često namjerno stvara buku, bacajući utege usred noći, što mu je osobito smetalo nakon što je 2015. ugradio pacemaker.

Theroux je na to odgovorio da pasa u stanu nema od 2011. te da mu je susjed namjerno isključio vodu i struju, a također da je prijetio njega i suprugu izložiti javnom posramljivanju.

Kako će ova susjedska drama završiti, ostaje nam da vidimo.  

Pročitajte više