Zagrebački kafić oduševio gestom za Dan žena: "Besplatna kava za sve goste"

Foto: Hana Kajari/Index

KVARTOVSKI kafić na Malešnici odlučio je razveseliti sve svoje goste na Međunarodni dan žena.

"U doba svih mogućih poskupljenja mi činimo obratno i pozivamo Vas u caffe bar Unique one, Ante Topić Mimare 47, 08.03.2024. (07-14h) na besplatnu kavu za sve goste. Želimo Vam svima puno poslovnih uspjeha i svim dragim susjedama želimo sretan Dan žena", poručili su ovih dana na Facebooku.

 

Njihova gesta oduševila je mnoge, pa se objava o besplatnoj kavi počela dijeliti po kvartovskim grupama. Obavijest o besplatnoj kavi stoji im i na ulazu u kafić, a u objektu se našlo mnogo zadovoljnih gostiju. 

Snizili cijenu kave prelaskom na euro

Ovaj kafić oduševio je goste i jer je snizio cijenu kave prelaskom na euro. Vlasnik kafića Ivan Belko tada je za Index rekao kako smatra da je cijena kave od 1 eura realna i da si to svatko može priuštiti. Cijena kave bit će snižena i tijekom 2024. godine.

"Dragi gosti, danas je godina dana od kada smo odučili sve kave staviti 1 euro. Prije svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju u ime cijelog tima. Krenulo je pričom uvođenja eura prošle godine. Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas.

Želimo da svatko tko želi popiti kavu, može po korektnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti. 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana. Hvala", objavili su na svojim profilima na društvenim mrežama početkom godine.

Pročitajte više