Zagrebačkom špicom prošetalo divovsko pile - Nataša Bebić

KAKO SU se svi "poznati" Hrvati i Hrvatice ovih dana sjatili u Opatiju ne bi li ih fotografi ulovili kako se sunčaju u obližnjem kafiću ili šeću ušminkane peseke po rivi, Zagrebačka je špica, barem što se poznatih lica tiče, totalno prazna. Tu i tamo prođe neka Mia Begović s prijateljicom, "Bilo kuda, Roni svuda" Ronald Braus koji bi radije umro nego propustio obilazak svih bitnijih punktova na Cvjetnom trgu, ili "kraljica aerobika" Nataša Bebić koja je posljednji dan mjeseca svibnja odlučila proslaviti u kričavo žutom kompletiću. 

Odjevena poput divovskog pileta, Bebićka se danas s naočalama na očima i ruku pod ruku s lajavim Farmerom Gašparcem prošetala špicom i svako malo zastala kako bi pozdravila obožavatelje koji su za nju navijali dok je još bila dio blatnjavog showa. Jura pak nije htio otkriti dopušta li mu napokon njegova prijateljica Ela Svalina da joj više prošeće psa ili se i dalje mora ponašati ponizno kako bi mu oprostila "pljuvanje po ženama u Farmi".

Nataša je samo tjedan dana nakon ulaska u Farmu popušila od Aleksandre Grdić u dvoboju izdržljivosti. U tih tjedan dana bivša vrhunska košarkašica je bila toliko razočarana društvom i njihovom higijenom da se uopće nije trudila pobjediti u dvoboju kako bi se izborila za ostanak u Farmi. "Sve je prljavo, pravi horor", bile su Natašine prve riječi nakon izlaska, a Aleksandru Grdić i Jelenu Urukalo je okarakterizirala kao "one kojima nije bitno što smrde, već ima je samo bitno da su dobro ušminkane". Tad se najviše sprijateljila s Jurom, Dvinom, Hanom i Rafom koji je ujedno i njezin favorit od samog početka showa.

Upravo su se Nataša i Jura najviše sprijateljili nakon što su shvatili da su na "listi za odstrel zbog naknadnog ulaska u show", pa su svoje prijateljstvo nastavili njegovati i nakon izlaska iz reality showa koji svoj konac očekuje sljedeći tjedan. Tad će se za pola milijuna kuna pokušati izboriti Dvina, Rafo, Ivana i Jelena, jer je pustolovka Meler u posljednjem dvoboju prve sezone Farme pobijedila depresivnog Svisca u igri umova, i to poražavajućim rezultatom 5:2.

Supruga boksača Stjepana Božića trebala bi u listopadu roditi drugog sina

U društvu 15-mjesečnog sina Dominika špicom je prošetao i 33-godišnji boksač Stjepan Božić čije je supruga Angelina ponovno trudna. Termin porođaja je zakazan za listopad, negdje oko Stjepanovog rođendana, a već sad znaju da će Dominik dobiti brata. Božiću, koji je trenutačno osmi izazivač svjetskog prvaka australca Anthonyja Mundinea, a posljednju borbu okončao tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Belgijca Selinija u Širokom brijegu, cilj je borba za svjetski naslov u novoj Zagrebačkoj Areni koja bi prema najavama trebala biti gotova u studenom ove godine.

L.V.
Foto: L.V.

Pročitajte više