Žanamari Lalić gola u Playboyu

PRVA pobjednica showa "Hrvatski idol" Žanamari Lalić uskoro bi mogla uploviti u glumačke vode, a odskočna daska, po svemu sudeći, bit će joj erotske fotografije koje je snimila za hrvatsko izdanje Playboya.

Serija snimljenih fotografija, kaže Žanamari, ističe ljepotu njenog tijela kroz senzualnost i prikrivenu erotičnost, a ne vulgarnost. Makaranka se već ranije odbila slikati za Playboy strahujući da će fotografije biti vulgarne, ali je prihvatila drugi poziv kojim joj je ponuđeno da se slika oskudno odjevena.

Je li fotografiranje za poznati muški časopis svojevrsna terapija nakon prekida veze s Tomom Žaperom, poznatim kao DJ Marko Polo, Žanamari nije željela otkriti.

Žaper je novinarima obznanio da je do prekida došlo jer njegovi roditelji nisu mogli prihvatiti mladu pjevačicu, a ona pak ima drugačiju priču.

Areni se povjerila da je nakon godinu dana veze te dva mjeseca zajedničkog života zaključila da se Marko ne uklapa u njezinu viziju muškarca s kojim bi mogla ostvariti sretnu ljubav. Kako kaže, pamti samo lijepe trenutke, a Marku zamjera što je, nakon što se odbila pomiriti, u medijima iznio neistinu.

Žanamari bi se uskoro mogla okušati i u glumi. Otkriva kao se uz srpsku pjevačicu Kseniju Pajčin i bosansku folk-zvijezu Selmu Bajrami natječe za glavnu žensku ulogu u filmu redatelja Lordana Zafranovića. U njegovom novom projektu "Moć novca" zaigrat će i Rade Šerbedžija.

Pročitajte više