Britanska plemkinja gola u Playboyu

NI BRITANSKA aristokracija nije što je bila. Iako bi čovjek od Engleza plave krvi očekivao zgražanje na samu ponudu za razgolićivanje pred kamerama, jedna je britanska plemkinja razbila predodžbe o uštogljenom britanskom plemstvu.

Naime, Lady Isabella Harvey, javnosti poznatija po ulozi u showu "Celebrity Love Island", pristala je na Playboyevu ponudu, te će tako postati prva pripadnica britanskog plemstva koja će se razgolititi za neki časopis.

Cijela stvar neće stati na ekskluzivnom foto-sessionu za Playboy, pa će Isabella tako uskoro biti proglašena novim licem Playboya za Veliku Britaniju.

"Playboy je želio nekog tko odaje dojam nevinosti, ali je u isto vrijeme vrlo seksi. Želim pokazati da razgolićene slike mogu biti vrlo kvalitetne, ne moraju izgledati jeftino." - kazala je Isabella komentirajući svoj "deal" s Playboyem.

Engleski tabloidi tako su dobili još jednu temu za pisanje u "sezoni kiselih krastavaca", a oni zlobniji se pitaju što će na Isabellinu odluku reći britanska kraljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara