Zapaljen lokal Bake Praseta, netko bacio Molotovljev koktel

Foto: Instagram

NETKO je izazvao požar u lokalu Bake Praseta u Beogradu.

 

Video: Nova.rs

"Sinoć u 2:29 je netko bacio ciglu i Molotovljev koktel i izazvao požar u lokalu na Tošinom bunaru. Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje", napisao je Baka Prase na svom Instagram profilu. "Vjerojatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno", dodao je.

"99% će klošar koji je plaćen da podmetne požar biti nađen pa ćemo saznati tko ga je poslao, ali ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i tko bude odao identitet dotičnog. Ne zanima me počinitelj, već tko stoji iza djela", poručio je.

"Hvala Bogu, nitko nije bio u lokalu jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti je mogao nekoga koštati života. Pored toga što je vandal, mogao je biti i ubojica, ali ta budala o tome nije razmišljala", zaključio je i dodao da će o svemu objaviti i YouTube video.

Sve oko lokala smrdi na paljevinu

Novinari Nove.rs bili su na mjestu požara. Pišu da sve oko lokala i unutar njega smrdi na paljevinu, da su izlog i ulaz potpuno uništeni te da hladnjak sa sokovima izgleda kao da je eksplodirao. Natpis "Kod Bake" također je uništen, prenose.

"Šteta je ogromna, neće raditi pet dana sigurno. Mnogo hejtera. Strašno. Netko je bacio nešto zapaljivo tijekom noći", rekao je jedan od zaposlenika.

Pročitajte više