Zdenka Kovačiček o Baby Lasagni u finalu Eurosonga: Predviđam mu - zna se što

Foto: EPA, Screenshot: Top Radio

Zdenka Kovačiček poslala je snažnu poruku Baby Lasagni uoči večerašnjeg finala Eurosonga. 

"Želim Marku da za Hrvatsku napravi to što je ABBA napravila za Švedsku i mislim da će uspjeti!", poručila je jedna od najvećih i najdugovječnijih hrvatskih glazbenica u razgovoru za Top Radio.

Velika jazz i rock glazbenica otkrila je da svake godine redovito prati Eurosong. Za ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika istaknula je da se dogodilo nešto nepredvidivo, jer je prvotno bio rezerva, a uspio je ostvariti maksimalni uspjeh.

"Nije to ništa namjerno bilo i to mi je posebno drago."

"On je takav kakav je - savršen"

"Predviđam mu - zna se što!", rekla je Kovačiček pa odgovorila na pitanje daje li Lasagni neki savjet prije finala.

"Ne treba njemu savjet! On je takav kakav je - savršen! Skroman, to se vidi na njemu, osjeti na njegovom nastupu, daje sve od sebe jer je doživio što si je i sam priželjkivao. Vidi se na njemu ta sreća i zadovoljstvo i mislim da će napraviti veliku stvar."

Za hrvatsku kreativnu industriju, smatra Zdenka Kovačiček, Marko je napravio već jako puno: 

"Želim mu da za Hrvatsku napravi ono što je ABBA za Švedsku"

"Zna se što je ABBA napravila za Švedsku. Poslije ABBA-e malotko je napravio tako veliki uspjeh, ali to se dogodi jednom u stoljeću. Želim Marku da za Hrvatsku napravi to što je ABBA napravila za Švedsku i mislim da će uspjeti!"

Velika glazbenica 2022. godine je na Dori nastupila s pjesmom "Stay on the bright side", a 2020. godine s pjesmom "Love, Love, Love".

Otkrila je hoće li s njene strane biti još pokušaja odlaska na Eurosong: 

"Ne! Baš ne! Jer pjesma ‘Love, Love, Love’ koju je napisao Mario Mihaljević koju smo svi dočekali kao ‘to je to’...bili smo sretni jer bez obzira što nije pobijedila na Dori, ali je mene usrećila, nosi jednu poruku. Uvijek mi je bila velika želja da šaljem poruke, tako da ne vjerujem da će se to više dogoditi”, otkrila je Kovačiček.

Pročitajte više