Zdravko Mamić Vlatki otkrio detalje svog prvog seksualnog iskustva

U drugom izdanju radijske emisije "Ljubavni bonton" Vlatka Pokos ugostila je starog prijatelja Zdravka Mamića, koji je u naletu iskrenosti otvoreno progovorio o svom prvom seksualnom iskustvu u Njemačkoj, "miješanju žena u biznis" i odnosu sa svojom prvom suprugom. Poznat po svojim džentlemenskim manirama, nije štedio na pohvalama popularnoj voditeljici. "Ti si jedna od pet najpoželjnijih žena u Hrvatskoj", samo je jedan od komplimenata upućen Indexovoj blogerici.

"Uvijek sam bio ljubomoran na muškarce koji su blizu tebe", rekao je Zdravko Mamić u emisiji "Ljubavni bonton" voditeljici Vlatki Pokos, koja je sat vremena u eteru slušala komplimente na vlastiti račun, ali i stavove nogometnog menadžera o ljubavi i muško-ženskim odnosima. Govoreći o svojim seksualnim iskustvima, priznao je da je nevinost izgubio u Njemačkoj, i to u automobilu Buba sa "starijom tetom koja ga je naučila kako to sve ide". Pričao je i o privatnoj zabavi na kojoj je striptizeti u grudnjak stavio 200 dolara, a u nekoliko je navrata istaknuo kako "ima strašno dobru komunikaciju sa ženama".

Mamić uskoro usvaja dijete?

"Ne volim kad mi žena proturječi u biznisu. Godinama kuhate neki projekt i onda ona na kraju lakonski donosi krive zaključke... Da sam slušao svoje supruge što se posla tiče, propao bih", kaže Mamić. Vlatki je spomenuo i nedavni događaj koji je utjecao na njega, zbog kojeg razmišlja o eventualnom usvajanju djeteta. Na Tuškancu je, naime, sreo djecu iz Doma za nezbrinutu djecu Vladimir Nazor, a jedna ga je djevojčica potpuno osvojila i natjerala ga na razmišljanje.

Razgovarajući o privatnim turbulencijama Vlatke Pokos, Mamić je istaknuo kako se "grozi ljudi koji mogu dignuti ruku na ženu", a u eteru je ponovio i neke od svojih "slavnih floskula" - "Kad bih mogao birati, radio bih sa ženama jer su poštenije i korektnije", "Smeta mi kad mi netko nameće svoje regule" i "Ja ne moram razmišljati što ću reći" samo su neke od njih.

D.K.
Foto: H.P./M.P.

Pročitajte više