Zečica Kendra muku muči s prevelikim grudima

KENDRA WILKINSON, bivša životna družica vremešnog djedice, alfe i omege Playboya, novinarima se požalila kako joj grudi neprekidno rastu, a ona jadna, ne zna što će. "Zaista bih htjela da mi grudi prestanu rasti...ogromne su. Znam da bi se trebale smanjiti nakon što prestanem dojiti, ali ako do toga ne dođe, podvrgnut ću se operaciji njihova smanjivanja", ispričala je Kendra, koja će uskoro roditi svoje prvo dijete, i to ne vremešnom Hefu, s kojim je dugo dijelila ložnicu, već igraču američkog nogometa, Hanku Baskettu.

"Poprilično je čudno imati dijete u sebi. Napokon me nije strah jesti puno. Prije sam jela samo povrće, ali sada ni ne pomislim na njega kada znam da si mogu priuštiti sve ostalo", izjavila je buduća majka koja ne planira stati samo na jednom djetetu.

Kendra je, nakon što je napustila Hefnera, svoje bračne zavjete odlučila izreći u njegovoj kući, slavnoj Playboy palači, a na svečanom, službenom dijelu ceremonije vjenčanja bile su prisutne samo njezine prijateljice. Hef se veselom društvu pridružio kasnije, na razuzdanoj zabavi kojom su slavili vjenčanje. "Ovo je jedan od najsretnijih dana na jednom od najsretnijih mjesta na kugli zemaljskoj", izjavio je tada Hef.

Pročitajte više