Željko Mitrović: Bio sam precizan i rekao da će Zadruga biti prekinuta, a ne ukinuta

Screenshot: Youtube

VLASNIK srpske televizije Pink Željko Mitrović tvrdi da nije izjavio da će ukinuti reality show Zadruga, već samo prekinuti.

Prilikom gostovanja u emisiji Hit Tvit objasnio je da je ovaj reality show samo prekinuo iz solidarnosti zbog tragičnih događaja koji su zadesili Srbiju u svibnju ove godine.

"Bez obzira na to što nam je to bilo prilično komplicirano, mi smo toj molbi izašli ususret. Vrlo sam bio precizan, rekao sam prekinuti, a ne ukinuti", rekao je Mitrović, koji je ranije na svom Twitter profilu javno priznao da je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića donio odluku da će ukinuti Zadrugu u roku od deset dana.

"Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program Zadruga. Vjerujem da su jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike važniji od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa", napisao tada je Mitrović.

Mitrović već priprema sedmu sezonu ovog showa, koji će nositi naziv Zadruga Elita. Navodno će serijal biti modificiran i imati nultu toleranciju na nasilje, a trebao bi se prikazivati najesen.

Pročitajte više