Žena navela 28 mjesta na koja nikad ne bi išla na prvi spoj i izazvala burne reakcije

Screenshot: YouTube/Twitter

Društvenim mrežama proširio se neobičan popis. Jedna žena sastavila je dugačak popis različitih mjesta za koja tvrdi da na njih "žene odbijaju otići na prvi spoj". Žene su joj se, kaže, javljale i pomogle joj sastaviti ovaj popis. 

Napravila je poduži popis

Pa, na popisu ima doista svega. Točnije, navedeno je čak 28 mjesta među kojima su neki američki lanci brze hrane, restorani poput Cheesecake Factoryja, teretana, crkva, sportski događaji i slično... No, mnoge korisnike društvenih mreža iznenadila su neka uobičajena mjesta za prvi spoj koja su se sada našla na popisu "zabranjenih". 

Naime, navela je da žene odbijaju gledati film kod kuće, otići u kino, na kavu ili sladoled, negdje do kuda se treba dugo voziti, u noćni klub, na kuglanje ili u bar na samo jedno piće. Očekivano, objava se brzo proširila i izazvala reakcije. Mnogi kritiziraju njezin popis.

Reakcije samo pristižu

"Svatko tko ima barem jednu prijateljicu zna da ovo nije istina", "Pa gdje onda da idemo? Na mjesec?", "Idemo u trgovinu samo da ona kupi novi karakter", "Ovo je ludo. Kava i sladoled su preslatki i sigurniji jer se obično događaju tijekom dana", "Na prvom spoju se trebate upoznavati, nije bitno koliko će se novca potrošiti. Žao mi je muškaraca koji nalete na ovakve žene", "Ova je sigurno singl", "Znači, ona ne želi nikud ići?" neke su od reakcija.

A reagirao je i Papa Johns, najpoznatiji američki lanac pizzerija. "Znate što nije na listi? Pizza", napisali su na X-u. 

Kamo vi nikada ne biste otišli na prvi spoj? Pišite nam u komentarima.

Pročitajte više