Žene napravile identične tetovaže, njihovo značenje posvađalo ljude: Glupa ideja

Foto: Facebook

TATTOO ARTIST s Novog Zelanda podijelio je svoj novi rad na društvenim mrežama, a fotografije su postale viralne, ali i posvađale ljude.

Dvije žene svoje prijateljstvo odlučile su učvrstiti identičnim tetovažama, no kad je umjetnik objavio njihove fotografije, mnogi su ostali zbunjeni. Tetovaže Roba Kempa na rukama dviju žena sadrže po dva noža na ploči za kuhanje.

Rob je fotografije objavio na svojoj Facebook stranici Arkay Tattooer gdje se pohvalio kako je napokon završio drugu tetovažu. "Vozački prijatelji za život", napisao je još uz fotografije.

To je izazvalo raspravu među više stotina ljudi koje je zanimalo značenje tetovaža. Mnogima nije bilo jasno kakve veze imaju nož i ploča s vožnjom, dok su se neki šalili kako su prvo mislili da je riječ o loše nacrtanom pikadu ili o lizalici.

Na Novom Zelandu vožnja je slang za metodu korištenja marihuane poznatu i kao vrući nož, piše The Mirror. 

Iako su tetovaže dobile brojne lajkove i komplimente, nisu svi bili očarani, a bilo je i prepiranja. "Mislio sam da je tramp stamp treš, ali ovo je daleko gore", jedan je od komentara na Facebooku. "Ovo je najgluplja ideja za tetovažu koju sam ikad vidio", još je jedna od reakcija.

Pročitajte više