Životinje ne uzvraćaju ljubav Paris Hilton

PARIS HILTON se može svašta zamjerati, ali ne i nedostatak ljubavi prema životinjama. Međutim, sudeći po vijestima koje su stigle iz Los Angelesa, ta je ljubav neuzvraćena.

25-godišnja nasljednica hotelskog imperija je tako, prema iskazima dobro upućenih, u posljednje vrijeme "duboko potresena i ožalošćena" pogoršanjem zdravstvenog stanja Billyja, jarca koji joj služi kao kućni ljubimac.

Suočena s činjenicom da bi je stari jarac mogao napustiti, odlučila je taj neumitni događaj obilježiti na poseban način. U Hollywood Pierce Bros Westwood Memorial Parku, jednom od elitnih groblja, zakupila je grobno mjesto koje se nalazi tik do vječnog počivališta legendarne glumice Marilyn Monroe.

Također je javljeno da je Paris Hilton angažirala zbor pjevača "gospela" za posebnu ceremoniju koja se ima održati u losanđeleskoj Međunarodnoj Kristovoj crkvi.

Što Billy misli o ovako dirljivom iskazu ljubavi nije poznato, međutim vijest koju prenosi TMZ ukazuje da svi kućni ljubimci nisu uvijek dobro raspoloženi prema najpoznatijoj svjetskoj jet-seterici.

Tako web-stranica TMZ javlja kako je Paris Hilton u utorak u 3 sata ujutro morala nazvati svog publicista Eliotta Mintza radi krize koju je izazvao Billy Luv, njen kinkadžu (Potos flavus, sisavac nalik na rakuna podrijetlom iz južnoameričkih prašuma). Naime, egzotični kućni ljubimac je Paris Hilton, dok se s njim igrala, ugrizao za ruku.

Cijela situacija i nije bila tako bezazlena, s obzirom da kinkadžui - popularan među jet-seterima - nekada znaju bez ikakve provokacije napasti svoje gospodare. Njihov ugriz, također, može izazvati zdravstvene probleme, jer im slina sadrži bakteriju Kingela potus.

Mintz, međutim, tvrdi da nije bilo nekih većih problema za Paris. On ju je odvezao u najbližu ambulantu, odakle je puštena nakon nekoliko sati.

Baby Luv je inače u prosincu prošle godine napao Paris Hilton za vrijeme šopinga u Los Angelesu.

D.A.

Pročitajte više