Zvijezda Bayerna Schweinsteiger kuhanjem želi razmaziti djevojku

ZVIJEZDA Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, 24-godišnji Sebastien Schweinsteiger, medijima je priznao kako uporno radi na tome da razmazi svoju 19-godišnju djevojku Sarah Brandner. U intervjuu za nedjeljno izdanje njemačkog lista "Die Welt", Sebastien je otkrio da je počeo pohađati tečaj kuhanja kako bi djevojci mogao spremati ukusna jela, a savjetima mu pomaže i službeni kuhar kluba Bayern, Alfons Schuhbeck.

"Moja će djevojka biti oduševljena", rekao je 24-godišnji Schweinsteiger napomenuvši da na počecima prikazivanja svojih kulinarskih umijeća ništa neće pokušavati bez povećih zaliha vode u blizini kuhinje kako bi mogao ugasiti eventualno nastali požar. Mladi je par izazivao najveće zanimanje njemačkih tabloida za vrijeme ovogodišnjeg Eura u Austriji i Švicarskoj kada je Sarah viđena na tribinama tijekom svake utakmice njemačke reprezentacije. Bastian se u zagrljaj svoje ljepuškaste djevojke bacao nakon svake pobjede, jednako kao što se na istom mjestu tješio poslije finalnog poraza od Španjolaca. Iako je Schweinsteiger poznat kao ženskar, Sarah je, tvrde njemački mediji, potpuno osvojila njegovo srce, a mladi par navodno priprema i vjenčanje.

Sebastien "Bastien" Schweinsteiger inače je jedan od najtalentiranijih igrača koje je Njemačka ikad imala, a u dobi od 21. godine već je zauzeo svoje mjesto u klubu Bayern, jednom od jačih nogometnih klubova u Europi. Schweinsteiger, koji je za Bayern potpisao ugovor na svoj 14. rođendan, igra na mjestu lijevog veznog igrača, a prošle je godine proglašen igračem godine. Svoje najveće uspjehe karijeri smatra nastupima na Euru 2004. godine, gdje su mu prognozirali sjajnu budućnost, te Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine kada je u utakmici protiv Portugala dao dva gola i bio zaslužan za Petitov autogol.

K.H.

Pročitajte više