3 brata imaju 3 različite tetovaže, a priča koja stoji iza njih je čista perfekcija

Foto: Imgur 

OVA će vas priča silno oduševiti. Pogotovo ljubitelje Harryja Pottera. 

Ove tri ruke, s različite tetovaže, pripadaju trojci braće, a njihovo značenje ne oduševljava samo ljubitelje najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu. Zna se da postoje te neke neraskidive veze koje traju zauvijek, pa kada pričamo o tome, odmah možemo pomisliti na neraskidivu vezu između djece, odnosno braće i sestara. 

Zato je ova slika toliko oduševila svjetsku javnost, da su braća postala poznata baš po svojim tetovažama, iako im se tinta doslovno "nije osušila". 

Sliku je na Imguru objavio jedan od braće, a kaže ovako: "Ovo su tetovaže u čast Harryja Pottera, odnosno priče 'Bajka o trojici braće' (Tale od the Three Brothers), ali nama znači puno više od bajke", napisao je uz nju. 

"Ja sam srednji brat, a za ove smo se tetovaže odlučili stariji brat i ja, ali za rođendan najmlađeg kojem smo darovali zajedničko tetoviranje. Odlučili smo se za svima poznate simbole Darova smrti (Deathly Hallows) jer smo njima htjeli zapravo odati čast cijeloj toj priči oko Harryja Pottera i simbolike koja nama znači jako puno. S Harryjem Potterom nas je upoznala naša mama kad nam je, još dok smo bili djeca, konstantno čitala te priče prije spavanja. Obožavali smo sve knjige i zapravo smo ih redovno, sva trojica, doslovno gutali sve do srednje škole. S njima smo otkrili i ljubav prema pisanoj riječi, zavoljeli smo i knjige i čitanje pa smo i zbog toga htjeli održati tu, nama važnu uspomenu. Meni je, kao srednjem bratu, pripao simbol Kamena uskrsnuća, stariji brat je dobio Bazgov štapić, a mlađi Plašt nevidljivosti. Tetovaže su napravljene u dvije boje, bijelom koja će postati gotovo nevidljiva i crnom koja pokazuje razliku između simbola. Tako je naša ljubav prema knjigama, djetinjstvu, Harryju Potteru i našoj neraskidivoj bratskoj vezi zauvijek utkana u naše ruke, da ih svaki dan možemo vidjeti i podsjetiti se na sve to što nam toliko znači u našim života. 

Priča je doista prepuna simbolike i zbog toga je stvarno čista perfekcija. 

A Tale of three Brothers

 

 

Pročitajte više