BIOmedis - Prirodan izbor za njegu bebine kože

Foto: Press
 
SVAKA majka želi najbolje za svoju bebu, stoga se posebna pažnja posvećuje odabiru odgovarajuće kozmetike za njegu nježne bebine kože. BIOmedis je upravo iz tog razloga odličan izbor za vašu bebu. Proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.
 
BIOmedis kozmetika prepoznatljiva je po svojim prirodnim sastojcima koji su najbolji izbor za nježnu bebinu kožu. Ulje noćurka pomoći će obnoviti prirodni zaštitni sloj kože istovremeno pružati koži dostatnu hidrataciju. Uspješno će se boriti protiv pelenskog osipa, ali i svih drugih iritacija bebine kože. Jojobino ulje odlično je za vlaženje, ali i očuvanje kože mekanom i nježnom. Lipidni sloj koji jojobino ulje stvara na površini kože onemogućava gubitak vode koji kožu čini suhom i izaziva perutanje. Shea maslac, osim što sprječava nadraženost kože, daje kremama vrlo meku i kremastu teksturu koja olakšava razmazivanje, vrlo važno pogotovo kod oštećene bebine kože.
 
BIOmedis kozmetika kao sastojke koristi i kadulju, poznatu po utjecaju na brži rast kose i vraćanje
sjaja i zdravog izgleda. Zob, inače vrlo rijedak sastojak kozmetike, odlična je kod borbe protiv atopijskog dermatitisa, suhe kože, psorijaze i drugih problema s kožom. Sluz koju zob ispušta djeluje protuupalno i emolijentno (omekšava i štiti kožu). 
 
BIOmedis zaštitna krema za bebe s uljem noćurka, jojobom i shea maslacem pruža odličnu i pouzdanu zaštitu protiv pelenskog osipa i crvenila stvarajući zaštitni sloj koji omogućava bebinoj guzi i u peleni da ostane suha i zaštićena. Vrlo nježna tekstura omogućava lako razmazivanje kreme te ne iritira nadraženu kožu.
 
BIOmedis šampon i kupka, prirodni 2u1 proizvod ne sadrže sapun, a svojim ekstraktom kadulje i zobi umiruje bebinu kožu i sprječava isušivanje. Ujedno je zbog svoje blage forme nježna i prema bebinim očima.
 
BIOmedis trenutno nudi liniju za bebe po znatno sniženim cijenama, a ako se odlučite za online kupovinu, osigurali su za vas i besplatnu dostavu. Odlučite li se kupiti Baby set koji sadrži BIOmedis šampon i kupku i zaštitnu kremu za bebe, dodatno ćete uštedjeti i set platiti samo 190 kuna umjesto redovne cijene od 440 kuna. Osim online, proizvode možete pronaći i u ovim ljekarnama diljem Hrvatske.

Pročitajte više