Jasper i Zoey: Nježno prijateljstvo rezultiralo prekrasnim fotkama

Foto: Grace Chon

GRACE CHON je majka i komercijalna fotografkinja iz Los Angelesa, a posljednjih je dana došla u središte pažnje javnosti objavljivanjem preslatkih fotografija svog sinčića Jaspera i udomljene crne kujice Zoey iz Tajvana. Činjenica da mirno poziraju s jednakim kapama ili modnim detaljima čini ih još više neodoljivima.

Zoey ima sedam godina i, kako je inače vrlo sramežljiva, trebalo joj je nekoliko mjeseci kako bi se priviknula na sada desetomjesečnog Jaspera. Međutim, kada je ljubav planula, postali su najbolji prijatelji.

"Nismo htjeli ništa forsirati i pustili smo da ona odluči kada će započeti njihov odnos. Jednoga se dana zakotrljala i dopustila da je Jasper pomazi. Otada njihov odnos cvijeta. Ona je prva koja mu uleti ujutro u sobu, a i leži ispod mojih nogu kada ga hranim", ispričala je za Huffington Post.

"Uvijek sam odijevala svoje pse u šašave oprave pa sam, kada je došla beba, nabavila još nekoliko kapa za fotografiranje. Jednu sam stavila na Zoey te shvatila da izgleda urnebesno slatko, a moja sestra je došla na ideju da ih fotografiram kako sjede zajedn. Reakcije su odmah uslijedile pa sam nastavila. Jak volim svoje pse i bilo mi je vrlo važno da psi ostvare dobar odnos s Jasperom", dodala je.

Još fotografija Grace Chon možete pronaćio na njezinoj mrežnoj stranici i Instagramu.

Pročitajte više