Jesenska moda za najmlađe

Foto: Shutterstock

ONO što je mamama najbitnije prilikom odijevanja djeteta svakako je da im bude dovoljno toplo i udobno. Ako istovremeno mogu i izgledati predivno, to je svakako veliki plus. Jesenska odjeća odlikuje se slojevitošću, kako bi dijete u svakom trenutku moglo odjenuti ili skinuti pojedini odjevni predmet ukoliko mu postane vruće ili hladno.

Vaša malena djevojčica može i u maglovite jesenske dane izgledati kao prava princeza. Košuljice ili majice sa čipkastim rukavima kombinirajte sa toplijim suknjicama i ružičastim kaubojskim ili gumenim čizmama upadljivog uzorka.Dječaci će biti pravi mali frajeri u trapericama, kariranim košuljama i visokim tenisicama.

Foto: Shutterstock

Ukoliko vaši mališani nisu oduševljeni nošenjem jakni odaberite im tople prsluke u kojima će djeci ruke biti slobodnije za igranje, a vi ćete biti mirniji jer znate da se neće prehladiti. Prilikom odabira pobrinite se da prsluk bude vodonepropusan.

Za najmanje izbjegavajte korištenje krutih materijala kao što su traper i čvrste tkanine. Umjesto toga odlučite se za hlače od mekanog samta ili trenirke u jesenskim bojama kao što su maslinasto zelena ili smeđa. Mislite da su ove boje pretamne? Smeđe ili maslinasto zelene hlačice kombinirajte sa ružičastim majicama za djevojčice ili bijelima za dječake i izgledat će kao pravi mali manekeni.

Pročitajte više