Kolika sreća! Dvogodišnjak prvi put čuo svoj glas i - prasnuo u zarazan smijeh

Video: YouTube

NEODOLJIVI dvogodišnji Dylan preslatko se i veselo smije, i već je samo to dovoljno da nam izmami osmijeh na lice. Kada vam uz to spomenemo da mu je ovo prvi put u životu da jasno čuje vlastiti smijeh, bit će vam jasno zašto u njemu toliko uživa.



Dylan Lipton Lesser rođen je 14. veljače 2012. godine, 11 tjedana prerano, i težio je samo 1,4 kilogram. Imao je krvarenje u mozgu i infekciju te nije mogao samostalno disati. Prije nego što su ga njegovi roditelji uopće primili, liječnik im je rekao kako postoji velika vjerojatnost da će mališan imati brojne poteškoće u razvoju te ostati trajno oštećen. Međutim, nakon čak 15 operacija mozga, Dylan je odlučio prkositi najranijim predviđanjima i počeo se lijepo razvijati. Ostao je ipak problem s oštećenim sluhom, ali i on je uspješno prebrođen slušnim aparatićem kojega dječak prvi put nosi upravo na ovoj snimci snimljenoj u prosincu.

Prasnuo u smijeh kada se drugi uplaše i zaplaču

Rezultat je zarazan smijeh u kojemu mališan uživa jer ga prvi put čuje. Njegova majka Shirley Lesser rekla je za Yahoo Shine da ih je audiolog upozorio kako se djeca obično uplaše i zaplaču kada prvi put stave slušni aparat jer ih zvukovi jako iznenade. Međutim, ovaj je mali veseljak opet pokazao da je drugačiji te je - prasnuo u smijeh.

Osim svome smijehu, razveselio se i glasovima svojih dviju majki. Audiologinja iz Dječje bolnice u Richmondu na Sveučilištu Virginia Commonwealth priznala je da nikada nije vidjela dijete koje se u takvoj situaciji ponaša kao Dylan. Njegova majka kaže da je mališan odmah shvatio da mu aparatić pomaže te da uživa u zvukovima koje čuje.

Pročitajte više