Objava trudnoće koja će vas dirnuti do suza

Screenshot: Youtube
 
SVE više mama odlučuje se snimiti reakciju budućeg tate kada saznaju da su trudne. No, ovaj video je malo drugačiji. Naime, ovaj par borio se s neplodnošću pet godina.
 
Nakon deset godina braka i pet godina učestalog pokušavanja da dobiju bebicu, čudo se dogodilo. 
Misleći da snimaju video kojim su se željeli prijaviti na natjecanje kako bi osvojiti putovanje na Arubu povodom desete godišnjice braka, Doug nije ni slutio kakvo iznenađenje ga očekuje. 
 
Sve dok Brenda nije izvadila pozitivan test na trudnoću i pokazala ga Dougu uz riječi: Postat ćeš tata!
Nakon prvotnog šoka uslijedile su suze radosnice i čvrsti zagrljaj.
 
Doug je izjavio kako žena uvijek tvrdi da će ga iznenaditi, pa joj je ovaj put doista pošlo od ruke. Iako nisu osvojili putovanje, čeka ih mnogo bolji poklon.
 
Prije nekoliko dana Doug je zahvalio svima koji su u komentarima ostavljali riječi podrške i ponovio kako nisu ni sanjali da će ovaj video tako dirnuti svijet. Uz to je podijelio i informaciju kako su prvi puta čuli bebino kucanje srca i vidjeli ju na ultrazvuku. Kako su mnogi izjavili da bi voljeli da putem YouTube kanala prate i razvoj Brendine trudnoće, rekao je kako je prvo tromjesečje bilo poprilično teško za Brendu, koja je njegov heroj, no sada kada su ušli u drugo tromjesečje stvari se popravljaju.
 

Pročitajte više