Alicia Keys objavila potresno pismo koje je s 14 godina napisala ocu

POPULARNA pjevačica Alicia Keys je na društvenim mrežama otvorila dušu. Kako je na samom početku objave napisala, "čekala je pravi trenutak da podijeli ovaj odlomak" s obožavateljima.

Riječ je o potresnom pismu koje je s 14 godina napisala svome ocu. Naime, pjevačica je rođena 1981. u New Yorku. Njezina majka Teresa Augello je zatrudnjela s Craigom Cookom, koji je kasnije zaključio da nije dovoljno zreo za ulogu oca pa je napustio obitelj kad je Alicia imala tek dvije godine.

"U ranoj tinejdžerskoj dobila napisala sam ovo pismo svom ocu Craigu. Nisam željela ništa s njim. Moje su riječi došle iz ranjivosti i čežnje", napisala je pjevačica u svojoj objavi dodajući kako se zaklela da je nikad neće biti briga što ju je otac napustio, ali ju je ipak bilo briga i to iskustvo je jako utjecalo na nju.

''Tužna sam što je moje srce puno gorčine prema tebi", napisala je te dodala: "Bila sam tvoje prvorođeno dijete, a tretiraš me kao da se nikad nisam rodila. Ne postoji ništa što možeš učiniti da moje rane zacijele. Sve što želim je da gledaš svoja posla. Ne želim tvoje pozive i pisma. A posebno ne želim da se sada lažno trudiš kako bih mislila da ti je stalo. Jedino tako me možeš usrećiti."

Priznaje da ju je šokirala spoznaja kako je njezin otac sve ove godine čuvao ovo pismo, a sada ga je odlučila podijeliti i s drugima.

Njezina objava je mnoge rastužila, ali i potaknula da podijele vlastita iskustva. Vidjelo ju je više od 1,5 milijuna ljudi, a prikupila je i više od šest tisuća komentara.

 

Pročitajte više