Amy Schumer objavila dosad neviđenu fotku s porođaja, ali i izazvala trolove

KOMIČARKA Amy Schumer se prisjetila kako joj je protekla 2019. godina kolažom fotografija koje je podijelila s cijelim svijetom.

Među fotografijama se istaknula jedna na kojoj je prikazan njezin sin Gene Attell, snimljena nekoliko sekundi nakon rođenja. To je jedna od dosad neviđenih fotografija malenog Genea.

"Bila je ovo vrlo dobra godina", napisala je kratko ispod objave.

Naime, Amy je svoje prvo dijete rodila 5. svibnja i to je jedan od najvažnijih događaja po kojem će pamtiti 2019. godinu.

Na udaru javnosti našla se jer se dva tjedna nakon porođaja vratila na scenu. Kritike joj nisu zasmetale, ali je priznala kako je zbog povratka na scenu plakala danima.

Na ostalim fotografijama koje je Amy objavila nalaze se njen suprug Chris Fischer, s kojim se vjenčala u veljači 2018. godine, ali i bliska prijateljica Bridget Everett.

Na zadnjoj fotografiji koju je objavila Amy je bez odjeće nad WC školjkom. Upravo je ta fotografija izazvala lavinu reakcija, a neke je prilično razljutila.

"Upravo zbog ove poze si i zatrudnjela", bio je jedan od komentara.

No više je onih koji su stali u obranu komičarke i glumice objašnjavajući kako tako izgledaju trudnoća i jutarnje mučnine.

Pročitajte više