Ana Jelušić rijetkom fotkom s kćerkom poslala snažnu poruku i mnoge nasmijala

Foto: Instagram

NE skriva koliko uživa u majčinstvu.

Bivša skijašica Ana Jelušić početkom godine postala je majka djevojčice Nine te se potpuno posvetila novoj životnoj ulozi. Iako nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, s vremena na vrijeme voli podijeliti drage trenutke sa svojim obožavateljima. Tako je ovog puta oduševila podijelivši fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu koja će uskoro napuniti pet mjeseci.

"Ponekad idete na ručak... Ponekad ste vi ručak", našalila se Ana jasno dajući do znanja kako, za razliku od mnogih, dojenje u javnosti ne smatra tabu-temom.

Njeni pratitelji dijele njene stavove.

"Predivna slika i predivna poruka", samo je jedan pozitivnih komentara koji se našao ispod fotografije Ane Jelušić i njene kćerkice.

Naime, dojenje u javnosti se, nažalost, još uvijek jako često povezuje s neukusnim pokazivanjem dojke u javnosti. No sve više poznatih mama vlastitim primjerom nastoji promovirati dojenje te objave na društvenim mrežama uvelike doprinose tome. Štoviše, redovno nailaze na odobravanje i pozitivne komentare njihovih pratitelja.

Podsjetimo, Nevena Rendeli je jedna od poznatih Hrvatica koje često promoviraju dojenje, a za njom ne zaostaju ni slavne mame pa su se tako dojenjem u javnosti dosad pohvalile Heidi Klum, Hilary Duff te mnoge druge.

Iako zvuči pomalo neobično, dojenje u javnosti je tek tijekom protekle godine postalo legalno u svim američkim saveznim državama.

Pročitajte više