Nevena Rendeli naizgled običnom fotografijom poslala snažnu poruku svim mamama

Nevena Rendeli naizgled običnom fotografijom poslala snažnu poruku svim mamama
Foto: Instagram

DOMAĆA voditeljica često govori o čarima, ali i izazovima majčinstva. Tako je nedavno Nevena Rendeli Vejzović svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila koliko izazovna mogu biti putovanja s djecom, ali i da joj je drago što na nedavno proputovanje Italijom nije povela svoje blizanke, Leu i Mare.

Naime, kada imate troje malene djece, svaki je dan izazov te svaka situacija zahtijeva ekspresnu improvizaciju. Ništa drugačije nije ni kada njena najmlađa djevojčica, šestomjesečna Vita, poželi jesti nasred ulice. S tim se sasvim sigurno susrela svaka mama koja je dojila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Nevena je podijelila fotografiju na kojoj pozira držeći djevojčicu na rukama i dojeći je te se našalila kako je upravo to prizor "iz serije Dojenje po Italiji", aludirajući na činjenicu kako tijekom ovog odmora ponekad razgledavanje gradova nije bilo prioritet. Barem ne ako pitate malenu Vitu.

Njeni pratitelji su odmah jednoglasno zaključili kako je riječ o predivnoj fotografiji te su jasno poručili da im je drago što i voditeljica radi na promoviranju dojenja.

Podsjetimo, ona je u mnogim razgovorima isticala koliko dojenje ponekad može biti izazovno, ali je uvijek naglašavala i njegove pozitivne strane, a svojim je primjerom oduvijek bila motivacija drugim ženama da dojenje prihvate kao potpuno prirodnu stvar, a ne da ga se srame.

Upravo je ovom fotografijom poslala istu poruku - dojenje je prirodno i ne trebate ga se sramiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara