Beba tijekom božićnog fotografiranja zagrizla kuglicu, priča je srećom završila dobro

I BOŽIĆNO doba nosi svoje izazove. Jedna mama ugrozila je svoje dijete tijekom božićnog fotografiranja. Svoju priču podijelila je s bolničarkom Nikki Jurcutz koja stoji iza stranice Tiny Hearts Education i često roditeljima dijeli korisne savjete koji mogu spasiti djeci život.

"Moja 14-mjesečna kći Savannah i ja smo odlučile napraviti božićno fotografiranje u dnevnoj sobi. Sve sam dekorirala i postavila predivne kuglice koje mi je dala baka. Željela sam da budu dio fotografija. Cijelo vrijeme sam gledala kćerkicu, ali u jednoj sekundi je odlučila staviti kuglicu u usta i zagristi. Čula sam užasan zvuk, staklo joj je eksplodiralo u ustima", prepričala je majka i objavila fotografiju kuglice nakon incidenta.

Srećom, Savannah nije progutala staklo, a mama je ostala smirena i uklonila joj sve komadiće iz usta.

"Znala sam da su djelići toliko sitni pa smo otišli u bolnicu na rentgen, za svaki slučaj. Srećom, sve je bilo u redu i pušteni smo doma. Željela sam ovo podijeliti kako bih upozorila druge roditelje da pripaze. Ovakve stvari događaju se u sekundi i mogu završiti operacijom", dodala je.

Pročitajte više