Bebama i klincima poklonite muffine iznenađenja! Savršeno i za babinje

Foto: Pinterest

NE ZNATE što pokloniti prijateljici koja je upravo rodila? Znate da joj nedostaje robice za bebe, ali htjeli bi da vaš poklon bude iznenađenje koje će oduševiti, a da pritom na njega ne morate baš potrošiti malo carstvo? Imamo fenomenalnu ideju za vas - kupite bodije, čarapice, majčicu, tuticu, što god, jedan ili dva komada, kompletiće ili što god vam zapne za oko i jednostavno od njih složite muffin. 

Tko ne voli muffine? Pogotovo ako će biti šareni, u baby bojama i pritom će odlično služiti svrsi barem nekoliko mjeseci. 


 
Fora je lagana. Bodići se zamotaju prema priloženim idejama, umetnu se u papirnatu košaricu, a potom u čašu ili što god želite koristiti kao dodatnu podlogu ili poklon. 

Kao čvrsta podloga može poslužiti i dječja posudica za hranjenje što će za koji mjesec trebati, a možete jednostavno složiti nekoliko različitih muffina i sve lijepo upakirati u kutijicu. 
Ideja je mnogo, a sve ovisi o tome koliko ste toga kupili ili naumili kupiti. Mafeke možete umotati i u celofan te ukrasiti ukrasnom trakicom, no neka sve bude dovoljno prozirno kako bi se na prvi pogled vidjelo to slatko iznenađenje. 

Ukoliko vam treba još malo savjeta da vidite kako to rade drugi, pogledajte u ovom kratkom videu:

 
 

Pročitajte više