Bijesna majka tvrdi da je učitelj njenoj kćeri odrezao kosu kao kaznu

JILLIAN Miglionico iz New Hampshirea bijesna je i traži odgovore nakon što je učitelj njezinoj kćeri odrezao kosu kako bi ju disciplinirao, prenosi portal Moms.

Naime, djevojčica se za vrijeme sata igrala s kosom i nije obraćala pažnju na nastavu, što je razljutilo učitelja koji ju je zamolio da prestane. Nije ga poslušala pa je uzeo škare i odrezao pramen kose kojim se igrala.

Osim ovim postupkom, majka je šokirana jer su učitelja pustili da i dalje drži nastavu i jer su, što je bilo još više frustrirajuće, djevojčicu su ostavili u njegovom razredu, što majka smatra nepoštivanjem nje i njezine kćeri.

Lokalna televizija je podijelila ovu vijest na svom Twitter profilu, a mnogi roditelji složili su se s majkom koja smatra da takav učitelj više ne bi smio biti uz djecu.

"Ova majka je u pravu. Ovo je veliki nedostatak za školu, i to ne samo zato što su učitelja ostavili na poslu već i zbog toga što su učenicu vratili u njegov razred", smatra jedna žena.

"To je napad. Da su to učinili odrasloj osobi, stavili bi mu lisice i pročitali njegova prava. Vjerojatno bi se suočio i s civilnom tužbom", dodaje druga.

 

 

 

Pročitajte više