Brutalno iskreno: Amy Schumer se prisjetila kako je saznala da će postati mama

KOMIČARKA Amy Schumer je 5. svibnja rodila prvo dijete, a anegdote iz roditeljskog života rado dijeli i s pratiteljima na društvenim mrežama. Baš kao što je i tijekom trudnoće bez ustručavanja govorila o svim problemima s kojima se suočila.

Iako svojim objavama najčešće uspije nasmijati većinu obožavatelje, nerijetko izazove i pravu raspravu, pa čak i kritike. Tako je, nakon što se svega 14 dana nakon porođaja vratila na pozornicu, naišla na niz negativnih komentara. No, oni je ne zabrinjavaju. Štoviše, rado odgovara i na škakljiva pitanja, poput onog kako bi reagirala da sazna da njezin sin ima autizam.

Ipak, ovog puta prisjetila se trenutka kojim je cijela njena priča o majčinstvu započela.

"Dan kada sam u kupaonici Jessice Seinfeld saznala da sam trudna", napisala je u opisu fotografije na kojoj sjedi na WC školjci. Njezin šokiran izgled lica postao je glavna tema komentara jer su mnoge mame zaključile da se mogu poistovjetiti s njom.

"Upravo takav pogled sam i ja imala pa sam napravila još dva testa da budem sigurna jer nisam mogla vjerovati"; napisala je jedna od njih.

"Savršen portret buduće majke", našalila se druga.

"Da ja imam fotografiju tog trenutka, izgledao bi identično", složila se treća, dok su mnogi poručili Amy da bi trebala uokviriti ovu fotografiju, ali i da je to trenutak u kojem se pozdravila sa slobodom.

 

Pročitajte više