Cameron Diaz otkrila koliko je promijenila pogled na starenje otkako je postala mama

IAKO je u samom vrhu liste najpopularnijih glumica, Cameron Diaz posljednjih je godina uzela predah od glume kako bi se usredotočila na svoju obitelj. S 47 godina postala je mama, a sada je s 50 godina progovorila o tome koliko je to utjecalo na njezina razmišljanja o ljepoti i starenju.

Kao netko tko je veći dio svog odraslog života proveo u Hollywoodu, bilo joj je gotovo nemoguće ne biti pod utjecajem standarda ljepote i kritika na račun njenog izgleda.

"Teško je ne pogledati se u ogledalo i osuđivati. To je otrovno", rekla je u podcastu Michelle Visage. 

Odmak od posla utjecao je na njezine toksične misli i nisko samopoštovanje. Kaže da ovih dana uopće ne razmišlja o tome kako izgleda.

"Jednostavno se zapitaš zašto si toliko zla prema sebi. Moje tijelo je snažno, moje tijelo je sposobno. Zašto bih na sebe gledala loše? Zašto bih to uopće pomislila kad me moje tijelo dovelo toliko daleko", dodala je.

Iako ne želi da se njezina kći osjeća kao da ima staru mamu, svjesna je da je starija od ostalih mama dvogodišnjaka. Ali smatra da se godina ne treba bojati.

"Žene koje imaju djecu mojih godina su 20 godina mlađe. Ali ja želim biti vitalna za svoje dijete, trčati za njim i raditi zabavne stvari. Zato sam fokusirana na svoju energiju", kaže.

U nedavnom intervjuu za Yahoo Diaz je potvrdila da je nova životna uloga promijenila njezin pogled na svijet.

"Sada radim nešto što me ispunjava najviše u životu", izjavila je. 

U prosincu 2019. slavna glumica i njezin suprug Benji Madden postali su roditelji. Njezina priča mogla bi promijeniti mišljenje ljudi koji su sumnjičavi prema trudnoći nakon 40. godine. Diaz je dala nadu ženama koje su odustale od pokušaja da dobiju dijete

Pročitajte više