Dadilja u bogatoj obitelji otkrila kako izgleda njezin posao i što joj je zabranjeno

Screenshot: TikTok

23-GODIŠNJA Evellyn Singleton prošle jeseni dobila je posao dadilje u jednoj bogatoj obitelji. Nakon što je na web stranici za dadilje podijelila svoje interese i strasti, što je smatrala važnijim od pukog nabrajanja radnog iskustva, primila je upit jedne obitelji koja je iz inozemstva doselila u SAD.

"Javila mi se mama dječaka Jacoba. Razgovarale smo sat vremena. Pitali su mu koje razvojne aktivnosti planiram i kako bih pratila razvojne prekretnice njihovog sina. Nakon tog poziva uslijedio je videopoziv i potom su mi dali ponudu za posao", ispričala je.

Evellyn je diplomirala 2021., brzo je dobila posao u jednoj tvrtki i shvatila da to nije za nju. Zato je nakon šest mjeseci dala otkaz i odlučila postati dadilja.

@evellynsingleton day in ze life as a nanny in nashville #nanny #highprofilenanny #nannylife #travelnanny #PrimeDayDreamDeals #nashville #nannyvlog #PlutoTVIsFree #nannyjob #dayinmylife ♬ 8TEEN sped up - kiki 🫶🏼

"S obitelji sam dogovorila da čuvam dječaka radnim danom od 9 do 17 sati, dok ću još pet sati u tjednu biti na raspolaganju za povremena večernja čuvanja. Morala sam čuvati dječaka, kuhati mu i prati odjeću, a dobivala sam i plaćene prekovremene sate", otkrila je.

Što je njihovo, to je i njezino

Obitelj joj je osigurala vlastitu spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicom i garderobom. Mogla je koristiti sve namirnice i kozmetiku u kući. 

"Imali su stav što je naše, to je i tvoje. Dopustili su mi da koristim njihove automobile i bicikle. Zvali su me i da jedem s njima i pridružim im se u aktivnostima", napominje.

@evellynsingleton vacay time 🛩 #nanny #nashville #WorldPrincessWeek #nannylife #highprofilenanny #travelnanny #nannyvlog #travelvlog #thebroadmoor #colorado #coloradosprings #denver ♬ You Know It - Colony House

Evellyn je svjesna da je problem balansirati između privatnog i poslovnog života kad živite pod istim krovom kao i vaš poslodavac. Zato je smatrala da je poštovanje ključno da odnos funkcionira.

Oko objava na TikToku imaju samo jedno pravilo

"Putovala sam s njima, a ideju da počnem objavljivati detalje iz svakodnevice s Jacobom na TikToku dao mi je njegov otac. Postavili su pravila jedino oko toga što je zabranjeno dijeliti, poput adrese, registarskih oznaka ili bilo čega vezanog za Jacobov tatu ili njegovu karijeru. Prije nego što bih objavila video, poslala bi ga roditeljima na provjeru da budem sigurna da im sadržaj odgovara", nastavila je.

S vremenom su Evellyn počeli prepoznavati prolaznici, a za suradnju se javilo i nekoliko dječjih brendova. Dadilja će detalje dogovoriti s roditeljima, ali postotak zarade namjerava odvojiti za Jacobovu budućnost.

Pročitajte više