Danas cijeli svijet bruji o govoru slavne Pink, a nas je dodatno oduševila ovim obiteljskim outfitom

Foto: Instagram

ZNAMO da je Pink legenda, super pjevačica, divna žena i mama, a ovih je dana potvrdila sve to. 

Baš je ona na koncu ispala najveća legenda nedavno održane dodjele MTV Video Music Awards, nakon čijeg govora, kojeg je posvetila svojoj šestogodišnjoj kćeri, nitko u dvorani nije ostao suhih očiju.  

Govor je bio o njoj, a inspiraciju je dobila kad joj je njezina Willow jednom prilikom, kad ju je vozila u školu, rekla da je ružna. 

"Mama, ja sam ružna i ja to znam. Izgledam kao dječak s dugačkom kosom", izjavila joj je nesretna iz vedra neba, na što je Pink ostala dobrano zatečena, ali je odlučila kćerki pokazati što o tome misli. 

"Pitala sam se kako jedno šestogodišnje dijete uopće može tako razmišljati. Došlo mi je da je lupim po guzi, ali sam umjesto toga odlučila da ću joj nešto pokazati", ispričala je Pink koja je zbog tog događaja Willow napravila PowerPoint prezentaciju i pripremila ovaj govor. 

 U prezentaciju je stavila slike velikih legendi koje je svijet nekad davno ismijavao na račun njihovog jedinstvenog izgleda, ali se oni nisu dali i samo su nastavili svoj život velikih umjetnika. Na slikama su se našli Michael Jackson, Prince, Annie Lennox, Freddie Mercury i David Bowie, sve jedna legenda veća od druge. 

Potom je za lekciju uzela i svoj primjer: "Znaš, i tvoju mamu često ismijavaju. Kažu mi da imam presnažno tijelo za jednu ženu, da mi je frizura muškobanjasta, a opet, vidiš li ti možda svoju mamu kako želi pustiti kosu ili promijeniti svoje tijelo?", iskreno ju je pitala i nastavila: "Vidiš li možda da se tvoja mama brine oko toga kako se predstavlja u svijetu?".  

"Ne, mama", odgovorila je Willow. 

"A vidiš li možda da tvoja mama puni arene diljem svijeta?"

"Vidim, mama", opet je odgovorila Willow. 

Vidiš, onda nema nikakve potrebe da se mijenjamo, pogotovo ne zbog toga što nešto na nama smeta nekom drugom. Ti si lijepa upravo ovakva kakva jesi i nema potrebe da se mijenjaš. Pogotovo ne zbog mišljenja drugih", završila je svoj govor Pink te publiku doslovno digla na noge, a onda se, za kraj, pojavila u ovom skladnom i po njezinom običaju ne baš običnom obiteljskom outfitu. I još jednom osvojila srca publike.  

 

 

Pročitajte više