Dijete hodalo s rukama u zraku prema policiji koja je uhitila roditelje

Foto: Facebook

NAŽALOST, djeca u Americi znaju da trebaju podići ruke u zrak kada policija uperi oružje u njihove roditelje. Takvom prizoru svjedočili su prolaznici na Floridi koji su se našli na cesti kada je policija opkolila automobil u kojem su bili osumnjičenici za krađu. Navodno su bili naoružani pa je policija morala posegnuti za oružjem.

Nakon što se otac djeteta predao policiji, dijete je izašlo iz automobila i s rukama podignutim u zrak hodalo prema policiji koja je i dalje držala automobil na nišanu.

“Pokušava izaći, ali ne može jer je mala. Izašla je. O, bože, drži ruke u zraku. Pogledaj. O, moj bože”, čuje se kako govori svjedok u videu.

Policija je dopustila majci da se pobrine za svoje dvoje djece dok ne riješe situaciju. 

Policijska postaja Tallahassee naknadno je objavila svoju snimku kako bi pokazala da u ovakvim teškim situacijama uvijek ima razumijevanja za najmlađe.

“Majka koja je također sumnjivac je zamolila policajca da primi dvogodišnje dijete dok izvadi mlađe iz autosjedalice. Ponosan sam na to kako su se policajci ponijeli u ovoj situaciji i prilagodili kad su shvatili da se tu nalaze i djeca te na razinu brige i suosjećanja koju su pokazali za obitelj”, izjavio je načelnik Michael DeLeo.

Pročitajte više