Djeca Mile i Ashtona za Božić neće dobiti baš ništa

Foto: Instagram

DJECA Mile Kunis i Ashtona Kutchera lani za Božić od svojih roditelja nisu dobila nijedan poklon, a ovog Božića zabranili su im poklone i od baka i djedova. Ne zato što su loši roditelji, nego upravo suprotno.

Nije tajna da Mila i Ashton ne žele razmaziti svoju djecu novcem koji ona nisu zaradila. O tome su oboje već dosta pričali u javnosti pojasnivši kako su oboje rasli u siromaštvu zbog čega su dobro naučili vrijednost novca,

"Ne želimo da naša djeca budu bogati tupani koji će se razbacivati novcem koji smo mi zaradili svojim rukama i svojim trudom. Ne oni. Zato im želimo usaditi dobre životne vrijednosti", naglasili su to i nedavno, u emisiji Entertainment Tonight, gdje su priznali da su za nadolazeći Božić već smislili jedno važno pravilo: Nema poklona! 

"Lani im nismo kupili ništa, ali su nas bake i djedovi zeznuli. Nakupovali su im pune vreće poklona i tako pretjerali u nadoknađivanju što im mi nismo kupili ništa. Ali, to im nije upalilo, jer smo ih natjerali da poklone vrate ili doniraju lokalnoj dječjoj bolnici. Zato smo im ove godine svima zabranili kupovanje poklona. Klinci ionako nemaju pojma što očekuju. Njima je važno samo da nešto dobiju, a Božić nije blagdan u kojem se dobivaju stvari", naglasili su u razgovoru.

Poznato je da su i Mila i Ashton djeca siromašnijeg porijekla. Ashton vuče korijene iz Češke, a Mila je rođena u Ukrajini te oboje znaju da za sreću i dobre ljudske kvalitete nisu presudne "stvari", nego djela i ono što djecu naučimo svojim primjerima.

Upravo nas zato nije začudila niti činjenica da, za razliku od mnogih slavnih roditelja, za svoju djecu, trogodišnju Wyatt Isabelle i 11-mjesečnog Dimitrija Portwooda, nisu unajmili nikakve dadilje, nego ih odgajaju sami.

"Sad je vrijeme kad djeca trebaju svoju roditelje, da bi se mogli emocionalno povezati i biti prava obitelj, s pravim životnim vrijednostima. Moramo djeci pokazati da na svijetu postoje i dobri ljudi, kojima materijalne stvari nisu jedini prioritet u životu", rekli su, a mi im zbog toga skidamo kapu. 

Pročitajte više