Dječak se rasplakao zbog škole na daljinu, fotografija je postala viralna

Foto: Facebook

JANA Coombs, mama četvero djece iz SAD-a, na Facebooku je objavila fotografiju svog petogodišnjeg sina koja je postala viralna. Naime, prikazuje njenog petogodišnjeg sina koji sjedi za računalom i plače dok uči na daljinu. 

Fotografija pokazuje koliko nastava na daljinu teško pada djeci svih dobnih skupina te da škola nije samo mjesto na kojem uče već se i druže sa svojim prijateljima. 

Kako navodi Coombs, tijekom online sata njen sin se toliko rastužio da je spustio glavu i počeo plakati, a suze s lica je brisao majicom. Mama je fotografirala trenutak prije negoli je otišla do njega i zagrlila ga. 

"Htjela sam da ljudi vide realnost ovoga što se događa. Edukacija je nužna za djecu, ali to je više od toga da jedan i jedan daju dva. Socijalizacija i iskustvo je ono čemu se djeca uče u školi", rekla je Coombs za lokalnu postaju WXIA. 

Smatra da škola na daljinu nije problem samo za djecu već i za roditelje.

"Žonglirate kućanskim poslovima, manjom djecom, poslovnim obvezama, e-mailovima, a onda i svime što donosi škola na daljinu - različitim uputama, platformama i slično", pojasnila je. 

Pročitajte više