Domaća manekenka se požalila na problem koji će razumjeti svaka trudnica

Foto: Instagram

MANEKENKA Anita Dujić odbrojava sitno do rođenja prve bebe. U 37. je tjednu trudnoće, što znači da će uskoro postati majka, no vrijeme do dolaska prinove joj sporo prolazi.

“Bježi, bježi nesanice… Iskreno, ne sjećam se kad sam zadnji put spavala u komadu cijelu noć”, požalila se na Instagramu i dodala: “Bojim se da nema pomoći, ali ako imate neki savjet pišite…”

Nespavanje u trudnoći je problem koji muči mnoge trudnice, posebno pred sam kraj. Beba je veća i aktivnija, veći je pritisak na mjehur, sve češći su bolovi u nogama, a nerijetko se javlja i problem žgaravice. 

“Ne brini, kad rodiš bit će još gore, evo treća godina da ne spavam”, napisala joj je televizijska voditeljica Nevena Rendeli koja je 28. studenoga prošle godine rodila djevojčicu Vitu, a majka je i blizanki Lee i Mare koje su u lipnju 2018. proslavile 1. rođendan.

Istog je mišljenja i bivša manekenka Lana Pavić.

“A prava nesanica tek čeka. Znam da to nije neka utjeha (ubijalo me to nespavanje u kasnoj trudnoći), ali sve se to brzo zaboravi. Evo recimo sad ne spavam već skoro tri godine i da ti iskreno kažem, navikne se čovjek”, komentirala je.

Ipak, jedna mama joj je poručila da nije sve tako crno.

“Postoje i djeca koja spavaju”, napisala je i pokušala utješiti Anitu Dujić.

Pročitajte više